• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Intrarea în vigoare a tarifului unic de călătorie cu transportul public în municipiul Chișinău

  Intrarea în vigoare a tarifului unic de călătorie cu transportul public în municipiul Chișinău

   30.06.2022 16:40    492 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că de mâine, 1 iulie 2022, intră în vigoare tariful unic pentru călătoriile în transportul public, ce are scopul de a echilibra cheltuielile de întreținere și dezvoltare a rețelei de transport public municipal.

  Prețul pentru călătorie este același pentru autobuz sau troleibuz, în oraș sau în suburbii.

  Pentru a facilita procesul de achitare a costului pentru călătorie, municipalitatea a prevăzut un sistem avantajos de abonamente, pentru diferite categorii de cetățeni/călători.

  Toate tipurile de abonamentele continuă să fie vândute la adresele anunțate de Primăria Chișinău și de Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicații.

  Lista punctelor de vânzare a abonamentelor pentru călătoria în transportul public municipal poate fi accesată pe site-ul Direcției Generale Transport Public și Căi de Comunicație https://dgtpcc.md/?page_id=7492, pe site-ul „rtec.md" al Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău", cât și pe site-ul „autourban.md" al Î.M. „Parcul Urban de Autobuze".

  Totodată informăm că rețeaua de comercializare a abonamentelor a fost extinsă.