Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Cursă specială a troleibuzului turistic în weekend-ul 25-26 iunie 2022, dedicată personalităților marcante din sistemul medical

   1034

Primăria municipiului Chișinău informează că în zilele de weekend, pe 25-26 iunie 2022 vor fi organizate excursii tematice cu troleibuzul turistic, dedicate în special medicilor, farmaciștilor și savanților din acest domeniu. Acțiunea se desfășoară a doua săptămână consecutiv, în contextul declarării anului 2022 - Anul lucrătorului medical în municipiul Chișinău.

Excursiile încep la ora 10:00, de la Arcul de Triumf, iar îmbarcarea va avea loc după principiul „primul venit - primul servit".

Numărul de locuri disponibile pentru o excursie cu troleibuzul turistic este de 22 de persoane. Copii până la 7 circulă gratuit și este obligatoriu de a fi însoțiți de către un adult (părinte). Prețul pentru o călătorie este de 30 de lei.

Excursia prin oraș va fi disponibilă în limba rusă și va fi moderată de un ghid profesionist.

Itinerar: Arcul de Triumf - Biserica Sfântul Nicolae - Cartierul medical - Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă" - Cartierul medical - Primăria municipiului Chișinău - Gara - Arcul de Triumf.

Astfel, cetățenii și oaspeții capitalei au ocazia să facă un tur al orașului și să afle lucruri interesante despre personalități marcante prin prisma activității desfășurate în sistemul medical.

Evenimentul este realizat de Primăria Municipiului Chișinău, în comun cu Direcția Generală Economie, Comerț și Turism și Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău".