• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Licitație pentru obținerea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, proprietatea municipiului Chișinău (VIDEO)

  Licitație pentru obținerea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, proprietatea municipiului Chișinău (VIDEO)

   24.06.2022 10:00    493 Accesări    

  Vineri s-a desfășurat o nouă licitație pentru obținerea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, proprietatea municipiului Chișinău.

  Din cele 11 loturi expuse au fost adjudecate doar 3, iar restul au fost scoase din concurs din cauza lipsei de participanți.

  Cel mai scump lot din cadrul licitației a fost cel amplasat în Parcul „Valea Morilor”, clădire separată, cu suprafața de 100 m².

  Spațiul a fost adjudecat cu două milioane de lei. Genul de activitate este compatibil cu cel din zona spațiilor verzi, comerț. Prețul inițial a fost de patru sute mii lei. Termenul de locațiune este de 7 ani.

  Alte 2 loturi au fost adjudecate prin negociere directă, cu 84 mii lei și respectiv, cu 7500 lei, deoarece pentru fiecare caz a fost înregistrat câte un singur participant.