• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Echipa de fotbal F.C. Tohatin a promovat în Divizia B a Campionatului Republicii Moldova la Fotbal

    Echipa de fotbal F.C. Tohatin a promovat în Divizia B a Campionatului Republicii Moldova la Fotbal

     26.05.2022 12:45    508 Accesări    

    Primăria Municipiului Chișinău informează că miercuri, 25 mai, a.c., a avut loc ceremonia de premiere a echipei câștigătoare a Campionatului Municipal Chișinău la fotbal, ediția 2021-2022. Astfel, echipa F. C. Tohatin a promovat în următorul eșalon de fotbal, în Divizia B, a Campionatului Republicii Moldova la Fotbal.

    În cadrul evenimentului, viceprimarul Municipiului Chișinău, Fadei Nagacevschi și președintele Federației de Fotbal a Municipiului Chișinău, Veaceslav Maximov, au înmânat echipei F. C. Tohatin trofeul de campioană și diploma de onoare din partea Primarului General.

    Campionatul Municipiului Chișinău la fotbal, ediția 2021-2022, s-a desfășurat  în perioada: septembrie 2021 - mai 2022. Iar la competiție au participat 6 echipe care au disputat meciurile tur-retur pe durata sezonului fotbalistic. Întâlnire s-au jucat pe terenurile de fotbal din com. Tohatin, com. Băcioi, or. Cricova, ale F. C. Politehnica și F. C. Real Succes.