• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  În Chișinău va avea loc târgul de ghidare în carieră „Școala Orașului Verde"

  În Chișinău va avea loc târgul de ghidare în carieră „Școala Orașului Verde"

   10.05.2022 11:07    401 Accesări    

  Primăria Municipiului Chișinău anunță că în perioada 14-15 mai 2022, va avea loc primul târg de ghidare în carieră „Școala Orașului Verde". Evenimentul va fi  desfășurat în Parcul ,,Alunelul", sectorul Buiucani, în intervalul 10:00-19:00.

  Astfel, cadrele didactice, elevii însoțiți de profesori și părinți, alți tineri interesați vor avea ocazia să participe la o serie de activității interactive de dezvoltare a competențelor verzi, precum și instruirea necesară pentru ghidarea în alegerea viitoarei profesii.

  Pe durata activităților, vor fi organizate și training-uri destinate elevilor privind ghidarea în carieră și părinților/pedagogilor în acordarea de suport elevilor pentru stabilirea parcursului profesional.

  E de menționat că pentru participarea la târgul de ghidare în carieră este necesară înregistrarea prealabilă prin completarea următoarelor chestionare:

  Chestionar pentru elevii claselor V-IX - https://cutt.ly/6GCPkdD;
  Chestionar pentru elevii claselor X-XII - https://cutt.ly/EGCPmkd;
  Chestionar pentru părinți - https://cutt.ly/qGCPTGD.

  Evenimentul este parte a Programului „Dezvoltarea competențelor ecologice și ecologizarea școlilor publice din municipiul Chișinău", organizat cu suportul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde" implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), cu finanțare din partea Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ) și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

  Agenda târgului „Scoala Orasului Verde" 14-15 mai 2022