• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Municipalitatea continuă tradiția de a oferi cadouri de Crăciun micuților de la grădinițele din capitală

    Municipalitatea continuă tradiția de a oferi cadouri de Crăciun micuților de la grădinițele din capitală

     03.12.2021 08:57    587 Accesări    

    Primăria municipiului Chișinău informează că și în acest an copiii din grădinițele capitalei vor primi cadouri cu dulciuri, în contextul sărbătorilor de iarnă 2021-2022.

    Acțiunea este desfășurată pentru al treilea an consecutiv, iar în acest sens Direcția generală educație, tineret și sport (DGETS) a achiziționat 31 326 de cadouri, în valoare de 751 824 lei, însoțite de certificate de conformitate, pentru a fi împărțite micuților care frecventează grădinița.

    În contextul situației pandemice prin infecția COVID-19, Primăria Chișinău amintește că matineele din grădinițe cu prilejul sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, vor fi desfășurate doar în grupe, fără prezența părinților și a altor persoane din afara IET. Totodată, autoritățile administrației publice locale interzic colectările de bani pentru cadouri, brad, jucării de brad și alte taxe.