• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Intervenția S.A. „Termoelectrica" pentru lichidarea avariei la rețeaua de termoficare din str. Miron Costin

  Intervenția S.A. „Termoelectrica" pentru lichidarea avariei la rețeaua de termoficare din str. Miron Costin

   19.02.2021 14:08    281 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că în noaptea de vineri, 19.02.2021, s-a produs o avariere la rețeaua de termoficare din sectorul Râșcani, amplasată pe str. Miron Costin, în perimetrul str. N. Dimo și bd. Moscova.

  Echipa de intervenție a „Termoelectrica" S.A. lucrează pentru remedierea situației. Totodată, pentru a nu afecta consumatorii privind livrarea energiei termice, a fost ajustată o schemă temporară de alimentare a blocurilor din cartierul respectiv.

  Astfel, în zona de intervenție, va fi restricționat temporar traficul rutier, în legătură cu executarea de către S.A. „Termoelectrica" a lucrărilor de reabilitare a rețelei termice și a suprafeței carosabilului.

  Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

  Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată restricționare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.