Ion Ceban a participat la reuniunea primarilor din republică

   2629

Primarul general al municipiului Chişinău, Ion Ceban, a participat miercuri la reuniunea primarilor din localităţile ţării. Evenimentul s-a desfășurat sub egida Guvernului Republicii Moldova.

În cadrul întrunirii au fost abordate subiecte ce vizează implementarea proiectelor de infrastructură în localităţi republicii. Acestea se referă în special la reparaţia capitală a drumurilor, iluminatul public stradal, conectarea localităţilor la reţeaua de apeduct și canalizare, managementul deşeurilor, definitivarea procesului de înregistrare și evidență a imobilelor, precum și problema salarizării angajaților din sistemul bugetar.

Aleşii locali au prezentat viziunea lor cu privire la dezvoltarea localităților pe care le reprezintă, dar și problemele care necesită intervenția autorităților de nivel central.

În discursul său, Ion Ceban, a menţionat că la ora actuală Administrația municipiului Chișinău are o bună colaborare cu principalele instituții ale statului: Președinție, Parlament și Guvern. ,,Ne unesc mai multe griji și probleme, dar și dorința de a schimba lucrurile Împreună, venim cu planuri concrete de acțiuni pe toate domeniile pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii cetățenilor. Doar consolidându-ne eforturile vom reuși să schimbăm lucrurile spre bine." a spus edilul capitalei.