Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Acțiune de plantare a arborilor în municipiul Chișinău pe 26 octombrie 2019

   3303

Primăria municipiului Chișinău invită cetățenii și sectorul asociativ, sâmbătă, 26 octombrie a.c., ora 10:00, la acțiunea de înverzire a teritoriului urbei care prevede sădirea a circa 1500 de arbori, în fâșia de protecție a râului Bâc, (în aval de str. Lunca Bâcului). Evenimentul se înscrie în Campania Națională de Înverzire „Un arbore pentru dăinuirea noastră".

La acțiunea de plantare vor participa angajați ai Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi" și ai Direcției generale locativ-comunale și amenajare.

Municipalitatea va pune la dispoziția voluntarilor material săditor, hârlețe, găleți și apă.

Doritorii de a participa la acțiune, organizații, grupuri etc., sunt îndemnați să se înregistreze din timp la nr. telefon: (022) 242725 - anticamera Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi".

Intrarea spre locație din șos. Muncești, 605, vizavi de stația de transport public „stația Revaca", troleibuzul nr. 31 -  direcția dinspre oraș spre loc. Sângera (traseul conform schemei din foto atașată).

Primăria Chișinău face apel către cetățeni să participe activ la campania de înverzire, pentru a avea un oraș mai verde, cu aer curat.