Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul general interimar, Silvia Radu, a inspectat Grădinița nr. 157

   3028

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a inspectat miercuri, 15 noiembrie 2017, Grădinița nr. 157 din capitală, pentru a verifica starea de lucruri la fața locului, ca urmare a unor sesizări recente din partea părinților copiilor, vizavi de calitatea procesului alimentar.

Silvia Radu și viceprimarul Ruslan Codreanu au vizitat blocul alimentar al grădiniței și au discutat cu personalul angajat.

În urma controlului efectuat la fața locului de către doamna Primar, s-a constat că faptele prezentate în mass-media sunt reale. Au existat grave nereguli în procesul de alimentație. Produsele care erau destinate copiilor nu erau conforme cu normele sanitare. Ca urmare a faptelor constatate, edilul-șef, Silvia Radu, a dispus convocarea Comisiei de Disciplină a Municipiului Chișinău, pentru data de 16 noiembrie și a propus sancționarea Veronicăi Solomițchi, șefă a Direcției Educație, Tineret și Sport a sectorului Buiucani, precum și a lui Alexandru Fleaș director al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a municipiului Chișinău.

Comisia de Disciplină a Municipiului Chișinău s-a întrunit în data de 16  noiembrie, curent. În baza prevederilor legale, Comisia a acordat sancțiunea MUSTRARE  celor doi angajați ai municipalității.