Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul general interimar, Silvia Radu, a primit cetățeni în audiență

   3004

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a organizat miercuri prima audiență cu cetățenii, în calitatea sa de edil-șef al Capitalei.

Problemele abordate în cadrul audienței vizează construcțiile neautorizate din zonele rezidențiale, carențe în implementarea unor proiecte municipale anterioare, subiecte cu referință la căile de acces, cât și chestiuni ale reprezentanților din sectorul asociativ.

Edilul-șef și-a exprimat speranța că aceste întâlniri vor permite o abordare mai eficientă vizavi de soluționarea problemelor enunțate de cetățenii orașului. "Îi invit pe toți care consideră că e nevoie să comunice cu administrația Primăriei, să se adrese prin telefon în anticamera Primarului General".

Alături de Primar, la audiență au participat șefi din cadrul administrației municipale, de vreme ce chestiunile cu care au venit unii cetățeni țineau de competența mai multor subdiviziuni structurale ale municipiului Chișinău.

Silvia Radu a ținut să sublinieze faptul că întâlnirile cu cetățenii sunt o obligațiune pentru fiecare conducător, mai ales când se are în vedere o instituție publică. "Primăria este instituția care trebuie să țină cont de opiniile locuitorilor Chișinăului, de aceea am considerat oportun să mă întâlnesc odată la două săptămâni cu cetățenii", a precizat șefa administrației municipale.

Precizăm că primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, va primi în audienţă cetăţenii, de 2 ori pe lună, în a II-a şi a IV-a zi de miercuri a fiecărei luni, între orele 8.00 - 12.00.

De asemenea, viceprimarii de Chişinău vor primi în audienţă cetăţenii după cum urmează:

-         Viceprimarul de Chişinău, Nistor Grozavu - în fiecare zi de luni, între orele 13.00 - 15.00;

-         Viceprimarul municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu - în a II-a şi a IV-a zi de miercuri a fiecărei luni, între orele 8.00 - 12.00.    

Pentru înscrierea în audienţă la primarul general interimar sau viceprimari, cetăţenii urmează să se adreseze Direcţiei corespondenţă, petiţii şi audienţă (bir.13) a Primăriei municipiului Chişinău, tel: (022) 22-63-78.