Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Propunere de politică publică „Gestionarea transparentă a patrimoniului funciar și imobiliar al mun. Chișinău”

   1482

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI), organizează cea de a noua și ultima audiere publică pe subiectul pe subiectul îmbunătățirii mediului de afaceri și a taxelor locale din mun. Chișinău. În cadrul evenimentului se va discuta propunerea de crearea a Direcției Gestionarea Patrimoniului Imobiliar și Funciar al municipiului Chișinău.

Doritorii de a participa la eveniment sunt așteptați miercuri, 11 octombrie 2017, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Chișinău, bl. Ştefan cel Mare şi Sfânt 83. Audierea publică se va desfășura în intervalul de timp 10:00-12:00.

Propunerea de politică publică are scopul de îmbunătățirea procesului de administrare a proprietăților municipale, prin crearea unei viziuni strategice privind gestionarea patrimoniului public, ceea ce va duce la maximizarea încasărilor la bugetul municipal, dezvoltarea unui parteneriat public-privat constructiv, transparența privind gestionarea patrimoniului municipal, precum și la îmbunătățirea calității serviciilor publice.

Evenimentele fac parte din proiectul „Audieri publice pentru Chișinău", care va fi implementat de IPRE pe parcursul perioadei ianuarie-septembrie 2017, în parteneriat cu PRIMĂRIAMEA și Privesc.eu, cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI).