• vezi mai mult
  Liceul Teoretic Cervantes – 70 de ani de la fondare   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
  Primarul interimar, Silvia Radu, a participat la ședința Consiliul local Trușeni   
  Politicile pentru persoanele cu nevoi speciale şi suportul bugetar pentru anul 2018   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Mesajul Primarului General Interimar, Nistor Grozavu, cu prilejul începerii noului an de studii 2017-2018

  Mesajul Primarului General Interimar, Nistor Grozavu, cu prilejul începerii noului an de studii 2017-2018

   31.08.2017    342 Accesări    

  Dragi elevi, profesori şi stimaţi părinţi!

  1 septembrie e un eveniment foarte important, e o sărbătoare fascinantă şi plină de semnificaţii pentru copii, pedagogi şi părinţi. Prima zi de școală aduce emoţie, bucurie, speranţă și multe așteptări.

  Remarcabil este şi faptul că, în preajma începutului de an şcolar, marcăm două mari sărbători naţionale, care ne definesc ca stat şi naţiune -  Ziua Independenţei şi Ziua Limbii Române!

  Elevul de astăzi este specialistul de mâine, iar ziua de mâine va fi pentru elevul de astăzi un exigent examen de viaţă. Ar mai fi ceva... Nu uitaţi că tot şcoala este aceea care vă formează ca personalitate, vă deschide drumul în viaţă. Onoraţi şcoala şi pedagogii cărora le datoraţi tot ce aveţi mai frumos pe lume!

  La debutul unui nou an şcolar, doresc să transmit un mesaj de felicitare tuturor dascălilor din municipiul Chişinău, să le urez multă putere de muncă și multe realizări profesionale, care să fie răsplătite prin elevi olimpici și sârguincioși.

  Fie ca anul de studii 2017-2018 să devină pentru întreaga societate un pas important pe calea ce duce spre Cunoaştere şi Progres!

  Într-un ceas bun!   

  Cu respect, 

  Nistor GROZAVU, 

  Primar General Interimar

   

  Mesaj Primar 1 SEPTEMBRIE 2017 PDF