• vezi mai mult
  CONSULTĂRI PUBLICE: ”Planul Urbanistic Zonal privind valorificarea terenurilor cu numerele cadastrale 0100110465 și 0100110599 din bd. Decebal, 99”   
  Program zilnic de întreținere a drumurilor și salubrizare a teritoriului   
  Conferința anuală a cadrelor didactice din municipiul Chișinău   
  Iarmaroace școlare în sectoarele Capitalei   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Igor Gamreţki, suspendat din funcţia de şef al Direcţiei transport public şi căi de comunicaţie

  Igor Gamreţki, suspendat din funcţia de şef al Direcţiei transport public şi căi de comunicaţie

   05.07.2017    441 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău anunţă despre suspendarea din funcţie a lui Igor Gamreţki, şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, începând cu data de 5 iulie 2017. 

  Potrivit unei dispoziţii a primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, raporturile de serviciu ale lui Igor Gamreţki se suspendă în legătură cu cercetarea sa în cadrul unui dosar penal, până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive. 

  Amintim că Igor Gamreţki a fost iniţial suspendat din funcţie la data de 3 mai a.c., după ce a fost reţinut şi arestat în cadrul unui dosar penal. Ieri, 4 iulie 2017, Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani, a anulat dispoziţia primarului general cu privire suspendarea lui Igor Gamreţki din funcţia de şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, iar astăzi Gamreţki revenise la serviciu.