• vezi mai mult
  Suspendarea traficului rutier la intersecția str. Lunca Bâcului - Uzinelor - str. Industrială   
  Ședinţa Comisiei pentru gospodăria locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicaţii şi ecologie   
  Ședința Consiliului municipal Chișinău   
  Program zilnic de întreținere a drumurilor și salubrizare a teritoriului   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Igor Gamreţki, suspendat din funcţia de şef al Direcţiei transport public şi căi de comunicaţie

  Igor Gamreţki, suspendat din funcţia de şef al Direcţiei transport public şi căi de comunicaţie

   05.07.2017    497 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău anunţă despre suspendarea din funcţie a lui Igor Gamreţki, şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, începând cu data de 5 iulie 2017. 

  Potrivit unei dispoziţii a primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, raporturile de serviciu ale lui Igor Gamreţki se suspendă în legătură cu cercetarea sa în cadrul unui dosar penal, până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive. 

  Amintim că Igor Gamreţki a fost iniţial suspendat din funcţie la data de 3 mai a.c., după ce a fost reţinut şi arestat în cadrul unui dosar penal. Ieri, 4 iulie 2017, Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani, a anulat dispoziţia primarului general cu privire suspendarea lui Igor Gamreţki din funcţia de şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, iar astăzi Gamreţki revenise la serviciu.