• vezi mai mult
  Ședința Consiliului municipal Chișinău   
  Primarul general interimar, Silvia Radu, a întreprins o vizită la Piața de vechituri din str. Tăbăcăria Veche și a luat câteva măsuri în sprijinul cetățenilor   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Evacuarea deșeurilor menajere din Chişinău

  Evacuarea deșeurilor menajere din Chişinău

   12.06.2017    284 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează că situația privind evacuarea deșeurilor menajere din capitală, dar şi curăţarea platourilor de acumulare a fost depăşită.

  În prezent, procesul de evacuare a deșeurilor menajere se desfășoară în regim obișnuit, iar serviciile municipale de profil desfășoară lucrări de spălare și dezinfectare a teritoriilor adiacente platourilor de acumulare a deşeurilor.

  De asemenea, de către angajații Regiei "Autosalubritate" și ai Regiei locativ-comunale pe parcursul săptămânii trecute, după reluarea evacuării deșeurilor la depozitul din str. Uzinelor, au fost transportate 1211 curse sau peste 20 mii metri cubi.

  Menționăm că situația privind evacuarea deșeurilor din capitală a fost depășită în urma negocierilor dintre reprezentanţii Primăriei municipiului Chişinău şi locuitorii comunei Bubuieci. Municipalitatea urmează ca în decurs de 30 zile să identifice o altă locație pentru evacuarea și depozitarea deșeurilor.