• vezi mai mult
  DEZBATERI PUBLICE: Situaţia actuală privind administrarea ÎMGFL-urilor din Chişinău şi pregătirea fondului locativ către sezonul rece 2017 - 2018   
  Sistarea livrării gazelor naturale pe anumite adrese   
  Suspendarea traficului rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt   
  Şedinţa Consiliului municipal Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Evacuarea deșeurilor menajere din Chişinău

  Evacuarea deșeurilor menajere din Chişinău

   09.06.2017    284 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează că începând de astăzi, 9 iunie, procesul de evacuare a deșeurilor menajere din capitală se desfășoară în regim obișnuit, după ce acum o săptămână a fost blocat accesul spre depozitul din strada Uzinelor.

  Lucrările de evacuare a deșeurilor menajere au fost reluate în urmă cu 3 zile, iar serviciile municipale abilitate au intervenit în forță în toate sectoarele capitalei, fiind mobilizate 90 unități de transport și circa 200 persoane.

  Astfel, în perioada de referință, angajații Regiei „Autosalubritate" și Regiei  locativ-comunale au evacuat circa 20 mii metri cubi de gunoi menajer, fiind efectuate 800 curse de pe platourile de acumulare din oraș. În continuare, Regia „Autosalubritate" va activa în regim obişnuit, iar angajaţii întreprinderilor municipale vor dezinfecta teritoriile adiacente platourilor de acumulare a deşeurilor.