• vezi mai mult
  Ședința Consiliului municipal Chișinău   
  Primarul general interimar, Silvia Radu, a întreprins o vizită la Piața de vechituri din str. Tăbăcăria Veche și a luat câteva măsuri în sprijinul cetățenilor   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Evacuarea deșeurilor menajere din Chişinău

  Evacuarea deșeurilor menajere din Chişinău

   09.06.2017    360 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează că începând de astăzi, 9 iunie, procesul de evacuare a deșeurilor menajere din capitală se desfășoară în regim obișnuit, după ce acum o săptămână a fost blocat accesul spre depozitul din strada Uzinelor.

  Lucrările de evacuare a deșeurilor menajere au fost reluate în urmă cu 3 zile, iar serviciile municipale abilitate au intervenit în forță în toate sectoarele capitalei, fiind mobilizate 90 unități de transport și circa 200 persoane.

  Astfel, în perioada de referință, angajații Regiei „Autosalubritate" și Regiei  locativ-comunale au evacuat circa 20 mii metri cubi de gunoi menajer, fiind efectuate 800 curse de pe platourile de acumulare din oraș. În continuare, Regia „Autosalubritate" va activa în regim obişnuit, iar angajaţii întreprinderilor municipale vor dezinfecta teritoriile adiacente platourilor de acumulare a deşeurilor.