Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Reprezentanții municipalității inițiați într-un program privind circuitul electronic al documentelor

   1835

Șefi de direcții din cadrul Aparatului Primăriei Chișinău și reprezentanți ai subdiviziunilor structurale municipale au beneficiat astăzi de un curs de inițiere privind circuitul electronic al documentelor în cadrul instituțiilor publice.

Prezentarea Sistemului Informatic "Managementul Documentelor" a fost realizată de către reprezentanți ai Î.S. "MoldData", autorii softului.

Funcționarii publici au fost inițiați în tematica gestiunii electronice a documentelor în general, precum și în funcționalitatea altor aplicații informatice specializate, precum "Managementul Petițiilor" și "Managementul Resurselor Umane".

Angajații subdiviziunilor structurale s-au arătat interesați de subiectul abordat, atât din perspectiva circuitului documentelor pe orizontală și pe verticală în cadrul unei entități, cât și vizavi de controlul calității lucrului îndeplinit prin utilizarea mijloacelor electronice.

Ion Silvestru, șef Secție proiecte informatice, Î.S. "MoldData" a menționat că Sistemului Informatic "Managementul Documentelor" deţine funcționalităţi care acoperă majoritatea necesităţilor instituţiilor, însă poate fi adaptat şi la anumite necesităţi specifice solicitantului.

Proiecte informatice privind managementul electronic al documentelor, elaborate de "MoldData", au fost deja implementate în cadrul mai multor autorităţi publice centrale, inclsuiv în majoritatea  ministerelor, dar și în cadrul unor autorităţi publice locale.