• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Desfăşurarea lucrărilor de defrişare şi curăţare a arborilor pe str. Toma Ciorbă

  Desfăşurarea lucrărilor de defrişare şi curăţare a arborilor pe str. Toma Ciorbă

   13.12.2016 20:35    872 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează că pe parcursul zilei de mâine, 14 decembrie a.c., pe str. Toma Ciorbă, în perimetrul bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt - str. Mitropolit Dosoftei, se vor desfăşura lucrări de defrişare şi curăţare a arborilor.

  În special, serviciile municipale de profil vor curăţa şi defrişa arborii care se află într-o stare fitosanitară nesatisfăcătoare, au ramurile uscate şi cu procese de putrefacţie la tulpină sau prezintă pericol real pentru oameni.

  În acelaşi timp, informăm opinia publică că în următoarele 2 săptămâni, vor fi executate lucrări de curăţare a arborilor în Pădurea-Parc „Râşcani". De menţionat că în zona respectivă nu vor avea loc defrişări, ci doar e vorba de curăţarea sanitară a copacilor.

  În context, reamintim că lucrările de defrişare şi curăţare a arborilor uscaţi, dar şi înlocuirea lor cu puieţi de talie înaltă, vor continua pe întreaga perioadă a repaosului vegetativ, adică până în luna aprilie.

  Direcţia Relaţii Publice,
  Primăria mun. Chişinău