Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Desfășurarea lucrărilor de reparaţie a curților de blocuri

   2251

Primăria municipiului Chişinău informează că de la începutul campaniei de reparație a curților de blocuri de către serviciile municipale de profil, până în prezent, au fost reabilitate 64 de adrese.

Lucrările au demarat în luna august curent și au constat în excavarea și nivelarea terenurilor, ridicarea la cote a gurilor de canalizare, montarea bordurilor, asfaltarea căilor de acces și a trotuarelor, fiind valorificate în acest sens 6,7 milioane lei din bugetul municipal.

De asemenea, pe parcursul săptămânii precedente de către angajații Î.M. Regia „Exdrupo" au fost amenajate zonele pietonale și suprafețele degrade ale străzilor din capitală pe o suprafață de 2500 metri pătrați, iar în curțile de blocuri din capitală au fost efectuate lucrări de asfaltare pe o suprafață de 2 mii de metri pătrați.

Menționăm că de către serviciile municipale pe parcursul săptămânii curente sunt planificate lucrări pe alte 16 adrese, iar reabilitarea curților de blocuri va continua până la finele anului curent.

 
Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău