Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Incendiu produs pe teritoriul ÎM „Piaţa Centrală”

   2108

Primăria municipiului Chişinău informează că în seara zilei de ieri, 25 mai 2016, la ora 21.42, un incendiu puternic a izbucnit pe teritoriul ÎM „Piaţa Centrală". Flăcările au cuprins o construcţie privată, magazin de materiale de construcţii, cu două nivele, amplasată pe teritoriul Pieţei Centrale. Imobilul avea acces direct spre str. Bulgară, dar şi o intrare de pe teritoriul pieţei. În urma incendiului, a ars acoperişul construcţiei, iar flăcările s-au extins în total pe o suprafaţă de peste 1000 metri pătraţi.

Pentru lichidarea incendiului, la faţa locului cu intervenit 15 autospeciale şi 60 de pompieri. Incendiul a fost lichidat complet către ora 24.00. În urma incendiului, nicio persoană nu a avut de suferit.

Conform informaţiilor preliminare prezentate de către Serviciul Situaţii Excepţionale al MAI, focul a afectat acoperişul construcţiei, dar şi bunurile materiale de la nivelul doi. S-a reuşit salvarea bunurilor şi obiectelor de la parterul magazinului. Circumstanţele şi cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău