Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Stadiul lucrărilor de reabilitare a străzii Vasile Alecsandri

   2094

Primăria municipiului Chişinău informează că lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere pe şantierul din strada Vasile Alecsandri, în perimetrul bd. Ștefan cel Mare și Sfânt - str. București se desfăşoară conform calendarului stabilit.

Până în prezent pe acest segment de stradă au fost realizate lucrări de demontare şi montare a bordurilor pentru carosabil, de renovare a iluminatului stradal și așternerea stratului de binder. Lucrările de aplicare a stratului de uzură sunt planificate pentru anul viitor când condițiile climaterice vor permite acest lucru. 

Astfel, tronsonul de stradă va fi suspendat pentru traficul rutier până pe 19 noiembrie a.c., iar conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Menţionăm că lucrările de reconstrucţie a străzii Vasile Alecsandri au demarat la finele lunii februarie curent şi fac parte din cadrul Proiectului „Chişinău - Drumuri Urbane", implementat de Primăria municipiului Chişinău, implementat de Primăria municipiului Chişinău cu suportul financiar din partea Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Fondul Special de Energie Verde (FSEV) al BERD şi Banca Europeană de Investiţii (BEI).

 

Direcţia Relaţii Publice,

Primăria mun. Chişinău