Pagina oficială a Municipiului Chișinău

23 iunie – Ziua profesională a funcționarului public

   3806

Stimați colegi,

Primăria municipiului Chișinău vă felicită cu prilejul zilei profesionale a funcționarului public, sărbătoare pe care o marcăm anual la data de 23 iunie.

Imaginea, credibilitatea și prestigiul unei instituții publice depinde, în cea mai mare măsură, de calitatea serviciilor pe care le oferă, iar funcționarului public îi revine, în mod categoric, rolul de a spori încrederea cetățenilor în administrația municipală. Or, funcționarul este reprezentantul autorității publice și este cel care interacționează zilnic cu cetățenii municipiului.

De asemenea, vreau să remarc că de funcționari și, în mod special, de calitățile lor profesionale și morale depinde dezvoltarea municipiului Chișinău și realizarea proiectelor care vin să îmbunătățească calitatea vieții cetățenilor. Tocmai de asta, conducerea Primăriei municipiului Chișinău mizează în continuare pe un corp de funcționari publici profesioniști, integri și responsabili, care să activeze într-un sistem constituit pe criterii de merit și performanțe.

Pe această cale, Vă transmit cele mai sincere cuvinte de recunoștință și apreciere pentru munca depusă. Vă adresez cele mai alese gânduri de bine, sănătate, prosperitate și mult succes în activitatea dumneavoastră de zi cu zi.

Cu respect,

Nistor GROZAVU,

VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI CHIȘINĂU