Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice e-Reciclare nr.5, sectorul Buiucani

   4067

Primăria municipiului Chişinău informează că pe 20 iunie 2015, cu începere de la ora 10:00 pînă la 15:00, în Parcul Valea Morilor, lângă Aventura Park (sectorul Buiucani) va fi organizată acţiunea de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice e-Reciclare nr.5.

În cadrul acestui eveniment locuitorii sectorului Buiucani sunt așteptați să transmită la reciclat, cu titlu gratuit, echipamente electrice și electronice uzate, defecte sau moral învechite, în schimbul cărora vor primi mici cadouri din partea organizatorilor.

Ce echipamente pot fi transmise la reciclat?

Fiare de călcat, televizoare, baterii, surse de alimentare, încarcatoare pentru telefoane mobile, imprimante, tastaturi, jucării, calculatoare, aparate de fotografiat, fenuri, cabluri diverse, aspiratoare, cuptoare cu microunde, video casetofoane şi alte echipamente de uz casnic sau larg consum ce funcţionează pe bază de energie electrică sau baterii.

Această acţiune face parte parte din programul de evenimente desfăşurat în cadrul proiectului e-Reciclare, organizat de către Primăria municipiului Chişinău în parteneriat cu "Recwaste" SRL, operator autorizat pentru colectarea DEEE-urilor. Proiectul are drept scop educarea și conștientizarea populației despre colectarea separată a DEEE-urilor, precum și organizarea unui sistem de colectare a acestora de la locuitorii capitalei, agenţi economici, instituţii de stat, etc.

Informaţii suplimentare la numărul (022) 24 25 01 sau pe pagina web al proiectului: www.e-reciclare.md şi http://www.facebook.com/ereciclare.