Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Ajutoare de Paști pentru unele categorii de cetățeni

   1927

Primăria municipiului Chişinău informează că mai multe categorii de persoane dezavantajate din Chişinău şi din suburbiile capitalei vor beneficia de ajutoare din partea municipalităţii către Sărbătorile de Paşti.

Astfel, 74 mii pensionari şi invalizi de gradul I şi II vor beneficia, la fel ca şi în anii precedenţi, de ajutoare în mărime de 100 lei. Banii pot fi ridicaţi de la oficiile poştale.

Totodată, 920 persoane cu disabilităţi vizuale vor beneficia către sărbătorile pascale de ajutoare a câte 350 lei. Aceeaşi sumă de bani vor primi şi 2400 persoane în etate, singuratice, deservite la domiciliu. Banii pot fi ridicaţi de la oficiile poştale sau de la filialele Băncii de Economii. 

Mai mult, prin decizia Consiliului de administrare a Fondului municipal de susţinere socială a populaţiei, 970 participanţi la lichidarea consecinţelor catastrofei nucleare de la Cernobâl şi văduvele acestora vor primi câte 1000 lei. Această categorie de beneficiari își va primi ajutorul financiar din data de 16-17 aprilie 2015, la filialele BC ”Moldindconbank”.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău