Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Cea mai curată curte din oraşul Chişinău şi Cea mai curată localitate din componenţa municipiului Chişinău

   2917

Primăria municipiului Chişinău informează despre lansarea concursurilor municipale de salubrizare şi amenajare a teritoriului „Cea mai curată curte din oraşul Chişinău" şi „Cea mai amenajată localitate din componenţa municipiului Chişinău", ediţia 2015.

Competiţia anunţată de administraţia publică locală are scopul de a educa spiritul gospodăresc al locuitorilor Chişinăului şi suburbiilor, de întreţinere exemplară a teritoriului, susţinerea activităţilor practice de protecţie a mediului în cadrul tradiţionalelor campanii de salubrizare de primăvară.

La concurs pot participa locatarii care domiciliază într-un bloc de locuinţe, indiferent de forma de propritate şi de administrare, care are nu mai puţin de 30 de apartamente şi a fost construit până în anul 2007.

Doritorii de a participa la concurs se pot înregistra prin intermediul paginii oficiale a Primăriei municipiului Chişinău, prin expedierea unui e-mail, la adresa electronică drp@pmc.md, sau prin telefon - la pretura de sector. Termenul-limită de aplicare la concurs 11 aprilie 2015.

Învingătorii concursurilor, câte 3 locuri premiante în fiecare sector, dar şi cele mai bine amenajate şi curăţate 3 localităţi suburbane, vor beneficia de lucrări în valoare de până la 100 mii lei, pentru amenajarea curţilor, ce vor fi îndeplinite de către subdiviziunile municipale de profil. 

Premiile acordate:

Locul I - instalare/amenajare teren de joacă pentru copii în valoare de 100 mii lei;

Locul II - lucrări de amenajare a curţilor în valoare de 75 mii lei;

Locul III - lucrări de amenajare a curţilor în valoare de 50 mii lei;

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău