Suspendarea traficului rutier pe unele străzi din capitală

   898

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 17 noiembrie - 25 decembrie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu Bodoni.

În scopul executării lucrărilor de branșare-racordare a rețelelor de apeduct nou construit pe str. 31 August 1989, în perioada menționată, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de autobuz nr. 26 va circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str.  Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

Rutele de troleibuz: nr. 7 și nr. 25 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, pe str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

Rutele de troleibuz nr. 16 și nr. 32 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, pe str. Columna, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

Rutele de troleibuz: nr. 30 și nr. 31 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

Ruta de microbuz: nr. 103 (tur) va circula de pe str. Ion Creangă, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, în perioada 17 noiembrie - 24 decembrie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, la intersecția cu str. Mitropolit Petru Movilă și la intersecția str. 31 August 1989 cu str. Serghei Lazo, în vedere executării lucrărilor de reabilitare a străzii 31 August 1989.

De asemenea, în perioada: 17 noiembrie - 12 decembrie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între străzile 31 August 1989 și Veronica Micle.

Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de branșare-racordare a rețelelor de apeduct nou construit pe str. Mihai Eminescu.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.