Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Organizarea târgurilor cu produse autohtone în weekend-ul 06-07 august 2022

   1207

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 06-07 august 2022, în sectoarele capitalei se vor desfășura iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone, dar și târguri de caritate.

Astfel, în sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, va avea loc târgul „EcoLocal", cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali (06.08.2022).

Pe Calea Ieșilor, 11/4, va avea loc Târgul produselor agroalimentare autohtone, organizat de SRL „Sweet Mary".

În sectorul Botanica, pe bd. Decebal, 2 va avea loc manifestarea culturală cu ocazia Zilei Feroviarului.

Totodată, pe adresele:  bd. Traian, 22, șos. Muncești, 170 și str. Butucului va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Centru, va fi organizat Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume pe adresele:  str. V. Alecsandri, 8, colț cu str. Lacului, str. Ismail 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, 30.

De asemenea, pe str. Tiraspol, 5-9, va avea loc Târgul de vechituri.

În sectorul Râșcani, pe 7 august, în scuarul „Mezon", bd. Moscova, 21, va avea loc un târg de caritate, organizat de A.O.„Copii Ploii".

În același sector, până pe 14 august, a.c., va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe adresele: Calea Orheiului, 109/,str. A. Doga, 35; str. Ceucari, 8.

Pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, nr. 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone (30.07-02.09.2022.

În sectorul Ciocana, pe aleea pietonală din bd. Mircea cel Bătrân, va avea loc un Târg de caritate, organizat de A.O.„Copii Ploii" (06.08.2022).

Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.