Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Continuă lucrările de reparație a străzilor: 31 August 1989, Alexandru cel Bun și Tighina

   1038

Primăria Municipiului Chișinău informează că în oraș continuă lucrările de reparație a străzilor:  31 August 1989, Alexandru cel Bun și Tighina.

  • Strada 31 August 1989:

Tronsonul str. A. Șciusev - str.  Petru Movilă - lucrările sunt practic finalizate. În prezent mai sunt executate lucrări pe aspectul iluminat stradal.

Tronsonul str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni - str. Maria Cebotari - a fost frezat stratul de beton asfaltic, au fost demontate bordurile existente și se excavează până la nivelul patului de fundare. În paralel se lucrează și la trotuar.

Cât privește sectorul dinspre str. Ciuflea, săptămâna aceasta echipele lucrează în forță la montarea rețelelor de canalizare pluvială ce traversează strada Ciuflea și a căminelor de vizitare a rețelelor pluviale pe sectorul străzilor Ismail - Ciuflea.

  • Strada Alexandru cel Bun:

Pe tronsonul str. Ismail - str. Tighina - astăzi are loc așternerea stratului de binder.

Tronsonul str. Tighina - str. Bulgară - se lucrează la amenajarea trotuarelor și zonelor de parcări.

Tronsonul str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni - str. Serghei Lazo: se lucrează fără închiderea intersecțiilor.

Tronsonul str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni - str. Maria Cebotari - au loc lucrări de excavare până la patul de fundație.

Tronsonul: str. Maria Cebotari - str. Sfatul Țării - au fost finalizate lucrările de amenajare a pavajului pe trotuar și în parcări. Pe partea carosabilă urmează așternerea stratului de binder.

  • Strada Tighina:

Tronsonul str. Avram Iancu - str. Columna  - se pregătește așternerea stratului de binder. Trotuarele sunt realizate în întregime.

Tronsonul str. Columna - str. Mitropolit Varlaam - se lucrează la amenajarea trotuarelor și la montarea bordurii rutiere.