Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Recepționarea unei noi încărcături cu ajutor umanitar din partea orașului Mannheim, Germania pentru Centrul de refugiați Chișinău

   1052

Primăria Municipiului Chișinău informează că luni, la Centrul municipal pentru refugiați, din sectorul Râșcani al capitalei, a fost recepționată o nouă încărcătură (a treia) din lotul de ajutor umanitar, sub formă de produse de igienă personală, în valoare de circa 69 mii Euro, oferit de orașul Mannheim, Germania, înfrățit cu Chișinăul.

La eveniment au fost prezenți viceprimarul Angela Cutasevici și șeful-adjunct al Direcției generale asistență medicală și socială, Marina Buga.

Angela Cutasevici a mulțumit donatorilor pentru noul lot de ajutoare umanitare, menționând că aceste produse sunt destinate atât beneficiarilor Centrului municipal pentru refugiați, din str. Studenților, 7/5, precum și pentru toți refugiații ucraineni care se adăpostesc pe teritoriul municipiului.

E de menționat că până în prezent Primăria Chișinău a beneficiat de ajutor umanitar din partea orașului înfrățit Mannheim, 3 încărcături, în valoare de 207 mii Euro (4 100 000 lei), compus din produse alimentare și mărfuri de igienă.

În continuare vor sosi și alte loturi de donații pentru refugiați din partea orașului Mannheim.