Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Atelier de lucru în domeniul documentării proceselor de bază

   1249

Astăzi Direcția audit intern din cadrul Primăriei Municipiului Chișinău a organizat un atelier de lucru cu genericul „Aspecte teoretice și practice privind documentarea  proceselor de bază”.

Activitatea a fost desfășurată în contextul misiunii de consiliere, având ca scop facilitarea înțelegerii modului de documentare a proceselor și beneficiilor acestora.

De asemenea, s-au prezentat și pus în discuție  principalele deficiențe constatate de auditori, cauzele generatoare, precum și propunerile de soluții pentru eficientizarea și îmbunătățirea exercițiului de documentare a proceselor.

Dna Raisa Cotorobai, șefa Direcției audit intern, a menționat că o conjugare a eforturilor în vederea alinierii depline la cerințele Standardelor naționale de control intern este mai mult decât necesară.

La eveniment au participat 54 de persoane, printre care reprezentanți din cadrul preturilor de sector, direcțiilor generale/ direcțiilor de specialitate, precum și din cadrul Aparatului Primăriei Municipiului Chișinău.

Menționăm că asemenea acțiuni sunt desfășurate de către Direcția audit intern, inclusiv la solicitarea părților interesate.