Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Intervenții pe drumurile din capitală în scopul prevenirii situațiilor de avariere

   1413

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul săptămânii trecute, 04-06 ianuarie, a.c., drumarii din capitală au intervenit pentru prevenirea situațiilor de avariere pe drumurile principale, pe o suprafață de 260m² de carosabil.

Astfel, sunt acoperite cu asfalt rece gropile care prezintă pericol pentru deplasarea transportului public, cât și a celui privat, formate în urma ciclurilor de îngheț-dezgheț din ultima perioadă. În săptămâna curentă, lucrările de plombare cu asfalt rece vor continua, inclusiv pe străzile secundare.

Informați în acest sens au fost prezentate luni, în cadrul ședinței operative săptămânale, de Vitalie Mihalache, șef al Direcției generale transport public și căi de comunicație.

În context, Primarul General, Ion Ceban, a solicitat tuturor responsabililor din cadrul serviciilor municipale gospodărești (Î.M. Regia „Exdrupo", Regia locativ-comunală și amenajare, Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi)", să se asigure de buna organizare a activității pe perioada sezonului rece, astfel ca drumurile și trotuarele să fie practicabile, în beneficiul locuitorilor urbei.