Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Premierea angajaților din cadrul serviciilor municipale

   1849

Primăria municipiului Chişinău i-a premiat astăzi pe angajații subdiviziunilor municipale responsabile de buna funcționare a domeniilor prioritare din capitală. Acțiunea s-a desfășurat în contextul sărbătorii „Hramul orașului Chișinău".

În cadrul unui eveniment festiv ce s-a desfăşurat la Palatul Republicii, Primarul General, Ion Ceban, a înmânat diplome angajaților din cadrul subdiviziunilor și regiilor municipale responsabile de salubrizarea și întreținerea infrastructurii rutiere, gestionarea domeniului locativ-comunal, a spațiilor verzi, precum și a transportului public municipal.

Ion Ceban a menționat că acești oameni au grijă ca orașul să fie mai curat, mai frumos și amenajat. Iar o bună parte dintre angajați locuiesc în suburbii sau în raioanele adiacente Chișinăului și fac naveta zilnic pentru a ajunge la muncă. „Vreau să vă mulțumesc din numele chișinăuienilor pentru că orașul arată așa cum este în prezent. Pentru munca pe care o faceți cu multă dedicație în fiecare zi, iar dumneavoastră sunteți unii din cei mai importanți oameni ai Chișinăului!", a conchis edilul capitalei.

În context, Primarul General a declarat că pe durata mandatului actualei administrații sunt planificate investiții în modernizarea celor mai importante servicii, prin achiziționarea tehnicii și utilajelor necesare pentru organizarea și buna desfășurare a activităților zilnice, inclusiv atingerea obiectivului de creştere a retribuirii muncii angajaților.

E de menționat că diplome și premii bănești în valoare de până la un salariu au beneficiat 250 de angajați ai subdiviziunilor și regiilor municipale.