Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Spectacole în aer liber lângă Pomul de Crăciun

   2388

Primăria municipiului Chişinău invită locuitorii și oaspeții capitalei, în perioada 25 - 31 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), la spectacole inedite în aer liber, dedicate sărbătorilor de iarnă.

Programul cultural - artistic este organizat de Direcția Cultură a Consiliului municipal Chișinău. Astfel, zilnic, de la ora 12:00, lângă pomul de Crăciun din centrul capitalei, vor avea loc spectacole susținute de actorii Teatrului Municipal de Păpuşi „Guguţă".

De asemenea, între orele 14:00 - 15:00, vizitatorii se vor putea bucura de prezența  vedetelor autohtone, lângă bradul din PMAN, unde își vor putea face poze cu artiștii îndrăgiți.

Cei care doresc să se fotografieze cu Moş Crăciun sau să se bucure de caruselele din parcul de distracţii instalat în PMAN, o pot face zilnic, gratuit în intervalul orelor 14:00 şi 17:00.

Menționăm că în ultima zi a anului, pe 31 decembrie, la ora 19:00 va fi dat startul spectacolului-defileu: „Feerie de Revelion". Surpriza evenimentului va fi interpretul Alexander Rybak, câștigătorul „Eurovision Song Contest 2009", cu show-ul „Fairytale".

Pe 7 ianuarie 2020, de Crăciunul pe stil vechi, de la ora 19.00 până la 23.00, în scuarul catedralei va fi organizat Spectacolul de Crăciun cu genericul „Creștini, Crăciunul a sosit!".

Vă așteptăm cu drag!