• Prima   /  Prima Casă

  Prima Casă

  ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   iunie   iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
  Programul „Prima Casă” este în amplă desfăşurare
  18.12.2014   5268 Accesări       36

  În urma colaborării Primăriei mun. Chişinău cu banca comerciala „BCR Chişinău” S.A., cu care s-a conlucrat până în iulie, 2012, au fost achitate anticipat 15 din cele 173 credite contractate de către beneficiarii programului. Menţionăm că în prezent finanţările prin program atât pentru piaţa primară, cât şi piaţa secundară sunt asigurate de BC „Moldova-Agroindbank” S.A
  Desfășurarea lucrărilor de construcție pe șantierele complexelor locative din programul municipal ipotecar „Prima Casă"
  04.11.2014   4236 Accesări       24

  Primăria municipiului Chişinău şi Î.M. „Direcţia Construcţii Capitale" înştiinţează că pe şantierele complexelor locative din programul municipal ipotecar „Prima Casă" lucrările de construcţie sunt la următoarele etape de desfăşurare:
  Lucrări de construcţie desfăşurate pe şantierele blocurilor de locuinţe incluse în programul municipal ipotecar „Prima Casă"
  02.10.2014   3723 Accesări       8

  Primăria municipiului Chişinău şi Î.M. „Direcţia Construcţii Capitale" informează că lucrările de construcţie desfăşurate pe şantierele blocurilor de locuinţe incluse în programul municipal ipotecar „Prima Casă" cuprind următoarele execuţii
  Construcţia complexului locativ ”Ghioceilor” din programul municipal ipotecar Prima Casă
  07.07.2014   6766 Accesări       44

  Primăria municipiului Chişinău informează că lucrările de construcţie de pe şantierul din strada Ghioceilor, 2, sectorul Buiucani sunt executate în regim normal, incluzând:
  Lucrări de construcţie executate la blocurile locative incluse în programul municipal ipotecar „Prima Casă”
  26.05.2014   3728 Accesări       18

  Primăria mun. Chişinău şi Î.M. „Direcţia Construcţii Capitale" informează beneficiarii programului municipal ipotecar „Prima Casă" că pe şantierele blocurilor locative incluse în program realizarea lucrărilor de construcţii este într-un stadiu avansat (anexa 1).
  Executarea lucrărilor de construcţie la blocurile locative incluse în program
  24.03.2014   4290 Accesări       26

  Reprezentantul Î.M. „Direcţia Construcţii Capitale” a Primăriei mun. Chişinău a vizitat şantierele blocurilor locative în construcţie incluse în programul municipal ipotecar „Prima Casă” şi a constatat că executarea lucrărilor este în bună desfăşurare. (anexa 1)
  Starea şantierelor de construcţie a blocurilor locative incluse în program
  06.02.2014   3506 Accesări       6

  Primăria mun. Chişinău şi Î.M. „Direcţia Construcţii Capitale” informează că lucrările de construcţie desfăşurate pe şantierele blocurilor locative incluse în programul municipal ipotecar „Prima Casă” au fost sistate temporar în conformitate cu condiţiile climaterice de iarnă, dar vor fi reluate odată cu încălzirea vremii.