• Prima   /  Prima Casă

  Prima Casă

  ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   iunie   iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie  
  Construcţia blocurilor de locuințe din programul „Prima Casă”
  02.12.2015   4741 Accesări       6

  Î.M. ”Direcția Construcții Capitale” a Primăriei municipiului Chişinău informează că lucrările de finisare a apartamentelor și a scărilor din blocurile din str. Ghioceilor, 2, sectorul Buiucani sînt la etapa de finalizare. Blocurile 2 şi 3 sînt deja conectate la rețelele de apeduct, canalizare, gaz şi electrice, serviciile de telefonie fixă, cablu TV și internet.
  Programul „Prima Casă” este în amplă desfăşurare
  18.12.2014   5268 Accesări       36

  În urma colaborării Primăriei mun. Chişinău cu banca comerciala „BCR Chişinău” S.A., cu care s-a conlucrat până în iulie, 2012, au fost achitate anticipat 15 din cele 173 credite contractate de către beneficiarii programului. Menţionăm că în prezent finanţările prin program atât pentru piaţa primară, cât şi piaţa secundară sunt asigurate de BC „Moldova-Agroindbank” S.A
  Lucrări de construcţie în plină desfăşurare pe şantierele blocurilor incluse în programul municipal ipotecar "Prima Casă"
  23.12.2013   3785 Accesări       8

  Primăria mun. Chişinău informează persoanele interesate de programul ipotecar „Prima Casă” că la 20 decembrie a.c. membrii Comisiei Sociale de Analiză a Solicitărilor au aprobat ultimile dosare parvenite de la solicitanţi, şi anume:
  În atenţia beneficiarilor Programului "Prima Casă"
  20.12.2012   7247 Accesări       26

  În urma solicitării finanţatorilor privind facilitarea accesului persoanelor fizice la achiziţia unei locuinţe prin contractarea de credite în cadrul programului municipal “Prima casă” şi necesitatea monitorizării eficiente din partea Primăriei municipiului Chişinău a dosarelor depuse în cadrul programului de către participanţi, s-au elaborat unele modificări în "Regulamentul privind cadrul, modalitatea şi criteriile de analiză şi soluţionare a cererilor de achiziţie a locuinţelor".
  Lista beneficiarilor programului Prima Casă, etapa a X-a
  14.12.2012   548 Accesări  
  Descarcă : româna