Prezentarea publică a rezultatelor analizei condițiilor existente în contextul dezvoltării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Proiectul „MOVE IT like Lublin” - Inițiativa de dezvoltare durabilă a transportului public din mun. Chișinău, finanțat de Uniunea Europeană, implementat de Primăria Municipiului Chișinău informează că, marți, 17 ianuarie 2023, ora 10:00va avea loc prezentarea rezultatelor analizei condițiilor existente în contextul dezvoltării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, care include prezentarea datelor colectate de analiză a traficului, date socio-economice și altele.

Evenimentul se va desfășura în incinta Primăriei municipiului Chișinău, sala CMC, adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.

Pentru participarea la eveniment este necesară validarea înregistrării dumneavoastră la adresa de email: mill@pmc.md, până pe 16.01.2023, ora 12:00.

Reamintim că, Planul de Mobilitate Urbană Durabilă reprezintă unul din principalele rezultate scontate ale proiectului și este elaborat de un consorțiu format din 5 companii internaționale, condus de CIVITTA Strategy & Consulting S.A.

 

 

Tip: Eveniment

Locul evenimentului: Primăria Municipiului Chișinău

mun. Chișinău Sala CMC, adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.

17.01.2023 - 10:00