Pagina oficială a Municipiului Chișinău

(Video) Consultarea publică a proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a taxelor locale pentru anul 2024”, din 12 ianuarie 2024

   1202

Primăria Municipiului Chișinău desfășoară vineri, 12 ianuarie 2024, consultări publice asupra proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a taxelor locale pentru anul 2024”.
Graficul de consultare publică: 

 

Ora 10:00 Consultări publice cu participarea reprezentanților Consiliului pentru dezvoltarea identității turistice a municipiului Chișinău de comun cu membrii ANTRIM, Asociației Investitorilor din România în R.M., Camera de Comerț Americane din R.M (AMCHAM).

Ora 11:30 Consultări publice cu participarea consilierii municipali din partea Partidului Politic „Mișcarea Alternativa Națională”.

Ora 14:00 Consultări publice cu participarea membrilor Consiliul consultativ pentru dezvoltarea transportului și infrastructurii rutiere în municipiului Chișinău și ai Consiliului consultativ pentru dezvoltarea transportului alternativ în municipiului Chișinău.

Ora 15:30 Consultări publice cu participarea consilierii municipali neafiliați din Consiliul Municipal Chișinău.